Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj
Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj

Kje je moje naročilo

Če vaše naročilo še vedno ni prispelo v priporočenem času dostave:

  1. Preverite sledenje pošiljk na Pošti Slovenije s številko za sledenje, ki vam jo pošljemo. https://sledenje.posta.si/
  2. Pošljite nam e-pošto in se obrnite na službo za pomoč strankam iz Pošte Slovenije, da začnete preiskavo, kje je vaš paket. V 24 urah vam bomo odgovorili na vaš e-poštni naslov.

 

 

Premislil sem si, kako vrnem naročilo?

Upamo, da so vam izdelki WATERMANS všeč.

 

Kupec ima pravico, da vrne plačano blago brez kakršnekoli odškodnine. O namenu vračila mora kupec v roku 14 dni od prejetja blaga pisno obvestiti ponudnika na e-mail naslov: info@watermans.si ali preko navadne pošte s priporočeno pošiljko. Čas za vračilo blaga poteče v 30 dneh po potrditvi prejetja obvestila o nameravanem vračilu blaga. Izdelki, ki jih vračate morajo biti zapakirani v originalni embalaži, v originalni količini in priložen mora biti račun. Vse stroške, povezane z vračilom blaga prevzame kupec, ki vrača blago. Nourabela d.o.o. ni dolžna sprejeti pošiljk z odkupnino oziroma pošiljk, ki ne ustrezajo splošnim pogojem poslovanja. V roku petnajstih dni od prevzetja vrnjenega blaga vam bo Nourabela d.o.o. povrnila plačilo ali zamenjala izdelek. Stroški  pošiljanja naročila k stranki, se ne povrnejo.

 

Če imate kakšno alergijsko reakcijo na proizvode Watermans, nam pošljite fotografije na info@watermans.si takoj, ko se zavedate tega.

 

Če so izdelki, ki ste jih prejeli, na kakršenkoli način poškodovani ali napačni ali se razlikujejo od vašega prvotnega naročila, z veseljem zamenjamo izdelke. Prosimo, da nas kontaktirate preko e-pošte info@watermans.si. Prosimo, priložite fotografijo, ki bo dokazala vaš zahtevek.

 

 

Kdaj bo moje naročilo odpremljeno?

Od trenutka, ko je naročilo oddano, bodo izdelki odposlani v roku 3 do 4 delovnih dni. Če je naročilo oddano po 14h, bomo naročilo obdelali naslednji delovni dan, sicer bo odprema izvedena v istem dnevu, kot je bilo naročilo oddano.

Če je naročilo oddano po 13h v petek ali med vikendom, bomo naročilo obdelali naslednji delovni dan.

 

Ali Watermans izdelki resnično delujejo?

Watermans je bil v zadnjih dveh letih najboljši izdelek za rast las na Amazon UK in šampon št.1 za preteklo leto. Na Amazonu se proda na deset tisoče steklenic samo v enem mesecu, od leta 2014 pa smo prodali več kot 300.000 zadovoljnim strankam.

 

Verjamemo, da so naši izdelki najboljši, uporabljamo samo najboljše sestavine, na naši strani www.watermans.si in na facebook-u si lahko preberete nekaj odličnih mnenj resničnih strank, ki vam bodo pomagale olajšati vaše misli.

 

Kako naj uporabljam šampon?

Na mokre lase nanesite velikodušno količino šampona Watermans GrowMe. Pri tem se prepričajte, da ga masirate od korenine do konice las. Pustite, da šampon deluje približno 3-4 minute, nato pa temeljite sperite. Pomembno je, da pustite šampon stati na lasišču priporočen čas, saj njegova kompleksna formula ne bo delovala prej kot v 2 minutah.

 

Za najboljše rezultate uporabite 4x na teden za 30 dni, vendar pa lahko vsakodnevna uporaba pripomore k povečanju rasti in volumnu.

 

Če začutite srbenje ali mravljinčast občutek po uporabi šampona Watermans, je to normalno, saj se na lasišču povečuje pretok krvi, kar povzroča rahlo draženje. Z vsakim umivanjem se oživijo mirujoči lasni mešički, ki sicer upočasnjujejo rast las, kar lahko da malce nenavaden občutek. Če se simptomi nadaljujejo po uporabi šampona, ali če začnete čutiti goreč ali boleč občutek, se nemudoma posvetujte z vašim zdravnikom.

 

Kako naj uporabljam balzam?

Watermans balzam za lase je najučinkovitejši, ko ga uporabljamo po šamponu za rast las WATERMANS GrowMe. Ta izdelek se lahko uporablja kot dnevni balzam za lase, za zmehčanje in zgoščevanje las ali za globinsko čiščenje - za spodbujanje bolj zdravih in gostih las.

 

Navodila za vsakodnevno uporabo:

Po izpiranju vašega šampona, nanesite velikodušno količino balzama Watermans Condition Me in ga masirajte v lase od korenine do konice. Pustite 2-3 minute in izperite.

 

Navodila za globinsko čiščenje:

Za globlje, povečano čiščenje, uporabite Watermans Condition Me na vaših laseh in se pokrijte s plastično kapico / brisačo. Pustite 15 do 20 minut, preden odstranite kapico in izperete. 

 

 

Kako dolgo je potrebno za delovanje izdelkov?

Rezultati Watermans GrowMe šampona in balzama se lahko razlikujejo glede na vrsto dejavnikov. Ti lahko vključujejo obstoječo dolžino las, obseg poškodb in suhost las ter čas, v katerem so bili lasni mešički v mirovanju. Rezultati bodo drugačni za vsako stranko, pri čemer bodo nekateri uporabniki opazili rezultate v enem tednu, drugi pa morajo počakati 1-2 meseca, preden opazijo razliko. 

 

Preberite mnenja uporabnikov na www.watermans.si in na facebook-u, da se prepričate, kako izdelki Watermans delujejo.

 

Kako delujejo Watermans izdelki?

V formulo za rast las je sta vloženi dve leti raziskav na področju zdravljenja izpadanja las in uporabe starodavnih in sodobnih naravnih sestavin, preskušenih na vsakem tipu las. Naša šampon in balzam iz Anglije nista zasnovana le da bi omogočila rast vaših las, ampak pomagata tudi pri ne diagnosticiranih težavah na lasišču, ki lahko povzročajo izpadanje las.

 

Naš seznam sestavin lahko najdete tukaj, in ponosni smo, da lahko povemo, da je Watermans edina blagovna znamka na trgu, ki uporablja to kombinacijo nege las, ki pomaga našim strankam, da se znova počutijo fantastično.

 

Kaj če opazim povečano izpadanje las po prvi uporabi?

Watermans izdelki stimulirajo lasne mešičke, da preidejo iz faze mirovanja v fazo rasti. Zato ni neobičajno, če se opazi začasno povečanje odpadanja las v prvih 2 tednih, kar omogoča močnejšo rast. Običajno lasje odpadajo, se menjajo, v svojem ritmu. To se opazi kot izpadanje las. Formula za rast las Watermans reprogramira vaše lase, da nekateri lasje, ki bi morali odpasti kasneje, odpadejo prej, dodatno k lasem, ki normalno odpadejo. Šampon lahko uporabljate naprej in sproti spremljate razliko. Če se po več umivanjih odpadanje las nadaljuje oziroma povečuje, priporočamo, da nam pošljete e-pošto z vašimi skrbmi, in se bomo potrudili, da vam pomagamo.

 

Ali bo Watermans deloval na dolgotrajni plešavosti?

Na žalost ne moremo obljubiti, da bo Watermans deloval na uporabnikih z dolgotrajno plešavostjo. Sčasoma se lasni mešički na plešastem lasišču zmanjšajo in umrejo, s čimer preprečujejo zdravo rast in tudi naše formule so brez moči, da bi jih lahko stimulirale.

 

Če se vam je pleša šele začela delati, vam bodo morda naše rešitve lahko pomagale. Ker je večina plešavosti povzročena zaradi visokih vrednosti testosterona v lasišču, so trije zaviralci DHT v našem šamponu Grow Me zasnovani tako, da se borijo proti temu s spodbujanjem rasti las in z zaviranjem se krčenja lasnih mešičkov.

 

Če želite izvedeti več o naših zaviralcih DHT, imamo podroben seznam vseh naših sestavin tukaj . Ali pa si poglejte mnenja resničnih uporabnikov Watermans izdelkov na naši spletni strani www.watermans.si in na facebook-u.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri