Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj
Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj

Reklamacije in vračila blaga

Kupec ima pravico, da vrne plačano blago brez kakršnekoli odškodnine. O namenu vračila mora kupec v roku 14 dni od prejetja blaga pisno obvestiti ponudnika na e-mail naslov: info@watermans.si ali preko navadne pošte s priporočeno pošiljko. Čas za vračilo blaga poteče v 30 dneh po potrditvi prejetja obvestila o nameravanem vračilu blaga. Izdelki, ki jih vračate morajo biti zapakirani v originalni embalaži, v originalni količini in priložen mora biti račun. Vse stroške, povezane z vračilom blaga prevzame kupec, ki vrača blago. Nourabela d.o.o. ni dolžna sprejeti pošiljk z odkupnino oziroma pošiljk, ki ne ustrezajo splošnim pogojem poslovanja. V roku petnajstih dni od prevzetja vrnjenega blaga vam bo Nourabela d.o.o. povrnila plačilo ali zamenjala izdelek. Stroški pošiljanja naročila k stranki, se ne povrnejo.

Če imate kakšno alergijsko reakcijo na proizvode Watermans, nam pošljite fotografije na info@watermans.si takoj, ko se zavedate tega.

Če so izdelki, ki ste jih prejeli, na kakršenkoli način poškodovani ali napačni ali se razlikujejo od vašega prvotnega naročila, z veseljem zamenjamo izdelke. Prosimo, da nas kontaktirate preko e-pošte info@watermans.si. Prosimo, priložite fotografijo, ki bo dokazala vaš zahtevek.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri