3 pričeske, ki prislikajo jesensko prisrčnost


Ko s hladnimi jutri in svojo paleto barv jesen potrka na vrata, nas spomni na čas sprememb in novih začetkov. Je čas prenove, novih modnih kombinacij in svežih pričesk, ki odražajo čarobnost tega zlatega letnega časa. Spodaj si poglej tri pričeske, ki so kot nalašč za poudarjanje jesenskih tonov. 🍂


KITA ZAČINJENA Z BANDANO

Pričeska, ki v sebi skriva čar preprostosti in šika. 💁‍♀️ Kita, začinjena z bandano, doda tisto piko na i vsakemu jesenskemu »outfitu«. Zaveži dve kitki in ju dopolni z bandano, ki odseva barve jeseni. Sproščeno, a zelo šik – kot nalašč za kavo s prijateljicami ali sprehod skozi park.

Kita z bandano

FIGA S PRIDIHOM KITK

Poskusite s pričesko, ki je simfonija elegance in preprostosti. Ta pričeska je kot načašč za tiste dni, ko čas beži, a vendar želiš biti urejena. Zaveži dve kitki in ju združi v nizko figo, ki bo elegantno počivala na vratu. Minimalistično in čudovito hkrati!

Nizka figa s kitama

"HALF UP, HALF DOWN" - NAJBOLJŠE IZ OBEH SVETOV

Ime pove vse. 😄 Za vse, ki želite kombinacijo sproščenega in urejenega videza. Del las elegantno spni, drugi del pa naj se ob vetrcu svobodno igra.

half up, half down

POUDARI SVOJO PRIČESKO

Za končni dotik jesenskega sijaja dodaj nekaj kapljic našega čarobnega olja, Hair Oyl. Jesenski vetrovi in suh zrak lahko izzovejo tvoje lase, zato jim privošči malo razkošja. 💆‍♀️