Pogosta vprašanja

Kje je moje naročilo?

Če vaše naročilo še vedno ni prispelo v priporočenem času dostave:

  1. Preverite sledenje pošiljk preko povezave v e-pošti, ki ste jo prejeli ob odpremi paketa
  2. Pošljite nam e-pošto in se obrnite na službo za pomoč strankam dostavne službe, ki dostavlja vaš paket. V 24 urah vam bomo odgovorili na vaš e-poštni naslov.

Premislil sem si, kako vrnem naročilo?

Upamo, da so vam izdelki WATERMANS všeč.

Kupec ima pravico, da vrne plačano blago brez kakršnekoli odškodnine. O namenu vračila mora kupec v roku 14 dni od prejetja blaga pisno obvestiti ponudnika na e-mail naslov: info@watermans.si ali preko navadne pošte s priporočeno pošiljko. Čas za vračilo blaga poteče v 30 dneh po potrditvi prejetja obvestila o nameravanem vračilu blaga. Izdelki, ki jih vračate morajo biti zapakirani v originalni embalaži, v originalni količini in priložen mora biti račun. Vse stroške, povezane z vračilom blaga prevzame kupec, ki vrača blago. Nourabela d.o.o. ni dolžna sprejeti pošiljk z odkupnino oziroma pošiljk, ki ne ustrezajo splošnim pogojem poslovanja. V roku petnajstih dni od prevzetja vrnjenega blaga vam bo Nourabela d.o.o. povrnila plačilo ali zamenjala izdelek. Stroški pošiljanja naročila k stranki, se ne povrnejo.

Če imate kakšno alergijsko reakcijo na proizvode Watermans, nam pošljite fotografije na info@watermans.si takoj, ko se zavedate tega.

Če so izdelki, ki ste jih prejeli, na kakršenkoli način poškodovani ali napačni ali se razlikujejo od vašega prvotnega naročila, z veseljem zamenjamo izdelke. Prosimo, da nas kontaktirate preko e-pošte info@watermans.si. Prosimo, priložite fotografijo, ki bo dokazala vaš zahtevek.

Kdaj bo moje naročilo odpremljeno?

Od trenutka, ko je naročilo oddano, bodo izdelki odposlani v roku 3 do 4 delovnih dni. Če je naročilo oddano po 15h, bomo naročilo obdelali naslednji delovni dan, sicer bo odprema izvedena v istem dnevu, kot je bilo naročilo oddano.

Če je naročilo oddano po 14h v petek ali med vikendom, bomo naročilo obdelali naslednji delovni dan.

Ali Watermans izdelki resnično delujejo?

Watermans je bil v zadnjih dveh letih najboljši izdelek za rast las na Amazon UK in šampon št.1 za preteklo leto. Na Amazonu se proda na deset tisoče steklenic samo v enem mesecu, od leta 2014 pa smo prodali več kot 300.000 zadovoljnim strankam.

Verjamemo, da so naši izdelki najboljši, uporabljamo samo najboljše sestavine, na naši strani www.watermans.si in na facebook-u si lahko preberete nekaj odlčnih mnenj resničnih strank, ki vam bodo pomagale olajšati vaše misli.

Kako naj uporabljam šampon?

Na mokre lase nanesite velikodušno količino šampona Watermans GrowMe. Pri tem se prepričajte, da ga masirate od korenine do konice las. Pustite, da šampon deluje približno 3-4 minute, nato pa temeljite sperite. Pomembno je, da pustite šampon stati na lasišču priporočen čas, saj njegova kompleksna formula ne bo delovala prej kot v 2 minutah.

Za najboljše rezultate uporabite 4x na teden za 30 dni, vendar pa lahko vsakodnevna uporaba pripomore k povečanju rasti in volumnu.

Če začutite srbenje ali mravljinčast občutek po uporabi šampona Watermans, je to normalno, saj se na lasišču povečuje pretok krvi, kar povzroča rahlo draženje. Z vsakim umivanjem se oživijo mirujoči lasni mešički, ki sicer upočasnjujejo rast las, kar lahko da malce nenavaden občutek. Če se simptomi nadaljujejo po uporabi šampona, ali če začnete čutiti goreč ali boleč občutek, se nemudoma posvetujte z vašim zdravnikom.

Kako naj uporabljam balzam?

Watermans balzam za lase je najučinkovitejši, ko ga uporabljamo po šamponu za rast las WATERMANS GrowMe. Ta izdelek se lahko uporablja kot dnevni balzam za lase, za zmehčanje in zgoščevanje las ali za globinsko čiščenje - za spodbujanje bolj zdravih in gostih las.

Navodila za vsakodnevno uporabo:

Po izpiranju vašega šampona, nanesite velikodušno količino balzama Watermans Condition Me in ga masirajte v lase od korenine do konice. Pustite 2-3 minute in izperite.

Navodila za globinsko čiščenje:

Za globlje, povečano čiščenje, uporabite Watermans Condition Me na vaših laseh in se pokrijte s plastično kapico / brisačo. Pustite 15 do 20 minut, preden odstranite kapico in izperete.

Kako dolgo je potrebno za delovanje izdelkov?

Rezultati Watermans Grow Me šampona in balzama se lahko razlikujejo glede na vrsto dejavnikov. Ti lahko vključujejo obstoječo dolžino las, obseg poškodb in suhost las ter čas, v katerem so bili lasni mešički v mirovanju. Rezultati bodo drugačni za vsako stranko, pri čemer bodo nekateri uporabniki opazili rezultate v enem mesecu, drugi pa morajo počakati 3-6 mesecev, preden opazijo razliko.

Preberite mnenja uporabnikov na www.watermans.si in na facebook-u, da se prepričate, kako izdelki Watermans delujejo.

Kako delujejo Watermans izdelki?

V formulo za rast las je sta vloženi dve leti raziskav na področju zdravljenja izpadanja las in uporabe starodavnih in sodobnih naravnih sestavin, preskušenih na vsakem tipu las. Naša šampon in balzam iz Anglije nista zasnovana le da bi omogočila rast vaših las, ampak pomagata tudi pri ne diagnosticiranih težavah na lasišču, ki lahko povzročajo izpadanje las.

Naš seznam sestavin lahko najdete tukaj, in ponosni smo, da lahko povemo, da je Watermans edina blagovna znamka na trgu, ki uporablja to kombinacijo nege las, ki pomaga našim strankam, da se znova počutijo fantastično.

Kaj če opazim povečano izpadanje las po prvi uporabi?

Watermans izdelki stimulirajo lasne mešičke, da preidejo iz faze mirovanja v fazo rasti. Zato ni neobičajno, če se opazi začasno povečanje odpadanja las v prvih 2 tednih, kar omogoča močnejšo rast. Običajno lasje odpadajo, se menjajo, v svojem ritmu. To se opazi kot izpadanje las. Formula za rast las Watermans reprogramira vaše lase, da nekateri lasje, ki bi morali odpasti kasneje, odpadejo prej, dodatno k lasem, ki normalno odpadejo. Šampon lahko uporabljate naprej in sproti spremljate razliko. Če se po več umivanjih odpadanje las nadaljuje oziroma povečuje, priporočamo, da nam pošljete e-pošto z vašimi skrbmi, in se bomo potrudili, da vam pomagamo.

Koliko izpadlih las se še šteje, da je "normalno"?

zpadanje las je povsem naraven proces, v katerem nam vsak dan izpade tudi do 100 las. To je običajen življenjski ciklus las in nikakor ne pomeni razloga za skrb. Odrasla oseba ima med 100.000 in 200.000 laskov. Življenjska doba enega laska je med 3 in 6 let. Na zdravem lasišču jih je vsak trenutek približno 85% v stanju rasti, ostalih 14% jih odmira, 1% pa nam jih odpade.

Ali bo Watermans deloval na dolgotrajni plešavosti?

Na žalost ne moremo obljubiti, da bo Watermans deloval na uporabnikih z dolgotrajno plešavostjo. Sčasoma se lasni mešički na plešastem lasišču zmanjšajo in umrejo, s čimer preprečujejo zdravo rast in tudi naše formule so brez moči, da bi jih lahko stimulirale.

Če se vam je pleša šele začela delati, vam bodo morda naše rešitve lahko pomagale. Ker je večina plešavosti povzročena zaradi visokih vrednosti testosterona v lasišču, so trije zaviralci DHT v našem šamponu Grow Me zasnovani tako, da se borijo proti temu s spodbujanjem rasti las in z zaviranjem se krčenja lasnih mešičkov.

Zanima me, kako delujejo izdelki na uničene "speroksidirane" lase?

Ker naši izdelki vsebujejo samo minimalno količino silikonov, nekaj jih je v šamponu, balzam pa je brez silikonov, ki bi obdali poškodovane lase in jih »pozdravili«, se lahko zgodi, da imate po uporabi lase bolj suhe kot bi bili pri drugih šamponih s silikoni. V takšnem primeru predlagamo, postopen prehod na naše izdelke, tako, da balzam mešate s svojim starim balzamom, najprej 50:50, potem pa postopoma do 100:0 v korist balzama Watermans. V primeru suhih las priporočamo dodatno nego z arganovim oljem.
Naši izdelki dajejo rezultate na dolgi rok. Poškodovanih las ne bodo čudežno ozdravili. Na dolgi rok pa bodo poškodovane lase nadomestili novi, bolj močni lasje.

Zakaj me srbi lasišče po šamponu in balzamu Watermans?

Če začutite srbenje ali mravljinčast občutek po uporabi šampona Watermans, je to normalno, saj se na lasišču povečuje pretok krvi, kar povzroča rahlo draženje. Z vsakim umivanjem se oživijo mirujoči lasni mešički, ki sicer upočasnjujejo rast las, kar lahko da malce nenavaden občutek. To je znak, da izdelki delujejo. S časom se lasišče navadi na stimulacijo in bo srbenje ponehalo.

Če se simptomi nadaljujejo po uporabi šampona, ali če začnete čutiti goreč ali boleč občutek, se nemudoma posvetujte z vašim zdravnikom.

Po uporabi izdelkov imam več prhljaja

Prhljaj se lahko pojavi, če po uporabi izdelkov, le te ne izperete dovolj dobro in na lasišču ostane majhen ostanek izdelka, ki potem tam osuši lasišče. Posledica tega je potem prhljaj. Potrebno je biti pozoren pri doziranju, recimo balzam je bolj gost od šampona in se ga lahko dozira za polovico mans od šampona. Lasišče vedno dobro izperite.

Po uporabi Watermans izdelkov imam bolj mastne lase

WATERMANS izdelki so bolj skoncentrirani, zato zadostuje zelo majhen nanos šampona in balzama v primerjavi z drugimi izdelki. Velikokrat je dovolj, če lase šamponiramo samo enkrat. Bodite pozorni pri doziranju, recimo balzam je bolj gost od šampona in se ga lahko dozira za polovico manj od šampona. Po nanosu balzama, s širokim glavnikom počesite lase, da se enakomerno razporedi povsod in tako ga bo lažje splakniti. Lasišče vedno dobro izperite.