Reklamacije in vračila

Kupec ima pravico, da vrne plačano blago brez kakršnekoli odškodnine. O namenu vračila mora kupec v roku 14 dni od prejetja blaga pisno obvestiti ponudnika na e-mail naslov: info@watermans.si ali preko navadne pošte s priporočeno pošiljko. Čas za vračilo blaga poteče v 30 dneh po potrditvi prejetja obvestila o nameravanem vračilu blaga.

Izdelki, ki jih vračate morajo biti zapakirani v originalni embalaži, v originalni količini in priložen mora biti račun. Vse stroške, povezane z vračilom blaga prevzame kupec, ki vrača blago. Nourabela d.o.o. ni dolžna sprejeti pošiljk z odkupnino oziroma pošiljk, ki ne ustrezajo splošnim pogojem poslovanja. V roku petnajstih dni od prevzetja vrnjenega blaga vam bo Nourabela d.o.o. povrnila plačilo ali zamenjala izdelek. Stroški pošiljanja naročila k stranki, se ne povrnejo.

Če so izdelki, ki ste jih prejeli, na kakršenkoli način poškodovani ali napačni ali se razlikujejo od vašega prvotnega naročila, jih z veseljem zamenjamo. Prosimo, da nas kontaktirate preko e-pošte info@watermans.si . Prosimo, priložite fotografijo, ki bo dokazala vaš zahtevek.