6 nasvetov za nego las poleti😎⁠


Juhuhu, julij se počasi izteka! In tako smo vsak dan izpostavljeni vročim sončnim žarkom, ki nam božajo zagorelo polt, plaži, dopustu, brezdelju (hej, poletje je lahko izgovor za marsikaj 😛) in še bi lahko naštevali 😊 Ja, poletja se (skoraj) vsi veselimo tako, kot se vsak ponedeljek veselimo petka 😀

In veš kaj lahko, poleg grdega vremena, uniči tvoje poletje? Poletje, ki si ga čakala celo leto!

Ja, prav imaš, to so tvoji lasje. Lepi in zdravi lasje so zagotovo vrelec tvoje samozavesti in da boš v poletje vkorakala najbolj odločno in veselo, si preberi spodnje nasvete:

  1. Obišči frizerja – mnogo ljudi zmotno misli, da je z obiskom frizerja najbolje počakati do konca poletja. Pa je temu res tako? Seveda ne! Naši lasje bodo namreč veliko bolje prenesli vplive toplejšega vremena, če bodo njihove konice zdrave.
  2. Navadi se uporabljati izdelke s toplotno zaščito - kako poskrbiš za svojo kožo poleti? S sončno kremo, kajne? Kako pa poskrbiš za lase? Če nimaš odgovora na to vprašanje, moraš obvezno brati dalje! Tudi tvoji lasje so namreč poleti kar precej na udaru. Pomisli, kolikokrat si imela ob koncu poletja lase čisto izsušene. Kar velikokrat, se strinjaš? Zato je na tebi, da za svojo grivo poskrbiš najboljše, kar lahko. In kako to narediš? Tako, da uporabljaš zaščitne spreje ali pršila. In prav tako je tudi naše pršilo ProtectMe.
  3. Lase si posuši na naraven način - če je pozimi sušenje las brez sušilca kar malo zoprno, je poletje kot nalašč za to. Glede na to, da tvoji lasje že tako “trpijo” na soncu, jih zagotovo ne želiš še dodatno uničevati s fenom. prav tako poskusi zmanjšati uporabo likalnika in kodralnika. Hej! Poletje je, vzemi si ga na ”izi” in si ne beli glave s tem, kakšno frizuro imaš :D
  4. Maska, balzam, maska, balzam – oboje je nujno! Zakaj? Ker tvoje lase izrazito nahranita, jih navlažita, obnavljata in negujeta. In verjemi mi, ko ti povemo, da so tvoji lasje potrebni nege ...prav poleti. In še nasvet: Maska in balzam imata največ učinka, če ju na laseh pustimo dlje časa, lahko tudi čez noč in ju izperemo šele naslednje jutro. Tak tretma lahko narediš tudi z našo masko MasqueMe in z balzamom ConditionMe.
  5. Lase imej spete – poleg boljšega občutka svežine (kaj ni nekaj najbolj groznega poleti, ko se ti lasje kar zlepijo od vročine?, ti bodo speti lasje pomagali tudi pri zaščiti pred UV žarki.
  6. Uporabljaj olje za lase Watermans, ki zadrži vlago, tako da lasje ostanejo mehki in sijoči, pomaga pri razčesevanju in ukrotitvi, hkrati pa tvori pregrado, ki zadrži vlago, zaradi česar so lasje mehki in voljni skozi ves dan. Formula vsebuje vitamin E, Omega 3, Omega 6 in Omega 9, ki si prizadevajo obnoviti in zaščititi lase.

    Slika Watermans Hair Oil

Ne pozabi, da so lasje tvoja krona, zato ti res polagamo na srce, da med poletjem vrhunsko poskrbiš zanje 🤗 Zakaj? Da bo poletje čim bolj brezskrbno in da bo tvoja krona čim bolj ... blestela!

Uživaj v poletju!

Tvoj WATERMANS