OB DNEVU ŽENA TE WATERMANS RAZVAJA S PRAV POSEBNIM DARILCEM!😊


Pa je spet tukaj mesec marec, ki kar naznanja na začetek pomladi. Dnevi se daljšajo, vikendi so kot nalašč za uživanje na sončku in kot da to še ne bi bilo dovolj, se bliža prav poseben praznik 😊 Praznik, ki ponazarja veličino, moč in izjemnost vseh žensk po svetu – DAN ŽENA.

Watermans za 8.marec

Vsaka ženska je edinstvena. In vsaka ženska si zasluži, da se z njo ravna kot s kraljico👑. In ker vsi vemo, da so zdravi in sijoči lasje najlepši naglavni okras, je v prvi vrsti pomembno, da zanje poskrbiš, kot se spodobi... ker nobena kraljica ni popolna brez svoje krone 😉. Se sprašuješ kakšno udobje in razvajanje ti ponujajo izdelki Watermans? Brez skrbi, spodaj ti predstavljamo nekaj odličnih iztočnic, ob katerih zagotovo ne boš ostala ravnodušna.

Vrhunski izdelki Watermans ne vsebujejo sulfatov in parabenov, zato lahko tvojim lasem resnično zagotovijo nego, ki si jo zaslužijo. Skrivnost izdelkov Watermans se skriva v aktivnih sestavinah, ki omogočajo hitrejšo rast las, obenem pa lase tudi negujejo, obnavljajo, krepijo in zaščitijo. Popolna kombinacija za tvoje lase, se strinjaš? 😊

Popolni trojček v šopku

Izdelkom Watermans zaupa že na tisoče zadovoljnih uporabnic in uporabnikov. In kot velja za mnoge druge stvari, je tudi v tem primeru znan rek: »enkrat Watermans, za vedno Watermans« še kako na mestu. Izbiraš lahko med šamponom, balzamom, tonikom, masko in pršilom (več o vseh odlikah izdelkov Watermans si lahko prebereš na: https://watermans.si/).

Sedaj pa te čaka še ČUDOVITA NOVICA: da bo tvoje nakupovanje še toliko slajše, ti ponujamo kar 20% popusta na vse izdelke s kodo 8MAREC😊 Ja, prav si prebrala. Ker vemo, kako lahko lepi in zdravi lasje vplivajo na tvoje razpoloženje, ti ob dnevu žena z veseljem podarjamo darilce, ki se mu ne boš mogla upreti.

❤Začni se razvajati še danes in svojim lasem zagotovi pravi kraljevi tretma❤

Komplet šampon in balzam spomladi