Watermans vama podarja Valentinovo darilce! ♥


Živijo družba!


Odločili smo se, da december in začetek januarja posvetimo počitku in času z družino. Zato vas nismo želeli bombardirati s prodajnimi akcijami in predlogi za novoletna darila, saj je bil internet res poln vsega. Ne glede na to, je bilo res opazno, da naročate Watermans paketke zase in svoje najbližje, zato smo tokrat prav z veseljem pripravili posebno kodo samo za Valentinovo, s katero koristite kar 20% popusta na vse sestavljene pakete v naši spletni trgovini!

Zakaj bo vsaka punca vesela tega darila?

Če še ne poznaš naših izdelkov, ti bo kmalu jasno, zakaj imamo toliko zadovoljnih uporabnikov:

  • Izdelki Watermans so proizvedeni v Angliji in nosijo naziv UK No1 Best Selling Hair Shampoo and Conditioner for Women!
  • »Lasje so mi v 3 mesecih zrasli za 6 centimetrov«, »Že po prvem pranju so se nehali mastiti«, »Izpadanje las se je končno zmanjšalo« in »Moji lasje so mehki, voljni in sijoči«. To je le nekaj komentarjev zadovoljnih uporabnic izdelkov Watermans Slovenija.
  • Watermans GrowMe šampon spodbuja rast las. Vsebuje naravne aktivne sestavine, ki zmanjšujejo izpadanje las: proteini volčjega boba, kofein in ekstrakt rožmarina. V kombinaciji z biotinom, glicerinom in arganovim oljem preprečuje suhost las in jim vrača sijaj. Hkrati pomirja lasišče in preprečuje nastanek prhljaja, saj vsebuje tudi vitamin B3 in alantoin iz korenine gabeza.
  • Watermans ConditionMe balzam obnavlja, neguje in vlaži lase. Z vitaminom D in holesterolom skrbi za globinsko nego las in ščiti lase pred poškodbami. Tako kot šampon, pa vsebuje tudi kofein, ekstrakt rožmarina, proteine volčjega boba, vitamin B3 in glicerin, ki bodo dodatno poskrbeli za zdravo lasišče in negovane lase.
  • Watermans tonik GrowMore je močnejši koncentrat naše tehnologije GrowMore®, ki prodira globoko v lasišče za optimalno in usmerjeno rast las. Odličen način za pospešitev rasti las med umivanji. Tonik lahko uporabljate vzporedno s šamponom in balzamom Watermans in je idealen za posameznike, ki umivajo svoje lase le nekajkrat na teden, a si vsakodnevno želijo učinke šampona in balzama Watermans.
  • Watermans MasqueMe je popolni izdelek za krhke, lomljive, razcepljene lase brez življenja in s počasno rastjo. Po redni uporabi bodo vaši lasje ponovno zasijali.
  • Watermans ProtectMe je odlična zaščita za vse, ki uporabljate grelna orodja, kot so sušilniki za lase, kodralniki in likalniki za lase.
  • Izdelki Watermans ne vsebujejo sulfatov in parabenov. O njih v tujini redno pišejo v Vogue, Cosmopolitanu, Women's Fitness, Men's Fitness, Esquire in GQ.

Watermans izdelki za valentinovo

Je Watermans primeren tudi za moške? O, ja!

Watermans GrowMe šampon spodbuja rast las, a vsebuje tudi aktivne sestavine, ki preprečujejo njihovo izpadanje! Če se izrazim bolj strokovno: Proteini volčjega boba spodbujajo sposobnost diferenciacije celic v lasnih čebulicah in podpirajo keratinizacijo potrebno za rast las ter zavirajo dihidrotestosteron (DHT), ki povzroča Androgenetsko alopecijo oziroma moški in ženski tip izgube las. Preprosto povedano: upočasnjuje hormonsko pogojeno izpadanje las ;)

Po tem pa sta tu še kofein, ki spodbuja rast lasnih folikul in zavira DHT ter rožmarin, ki poleg tega preprečuje plešavost, upočasni prezgodnje sive lase, pa tudi blaži razdraženo, luskasto, suho lasišče s prhljajem.

Že danes lahko z naravnimi aktivnimi sestavinami narediš zelo veliko za svoje lase in zdravo lasišče!


VALENTINOV POPUST

Uporabi kodo LJUBIMTE in naroči svoje priljubljene Watermans izdelke po 20% nižji ceni!

Valentinova koda za popust velja do 15. 2.!

tvoj Watermans

Watermans šampon in balzam za valentinovo