Zakaj sem tu? Moja Watermans zgodba...


Živijo, moje ime je Jelena!

Nisem si mislila, da bom kdaj pisala o izdelkih za lase. Resnično. Namreč, po srcu sploh nisem neka povprečna punca, ki bi jo zanimala kozmetika. In moji lasje – res so slabi, tanki in ubogi. No, verjetno sem bom temu stavku čez kak mesec še pošteno nasmejala …

A veš, kako pravijo? Prvega baje ne pozabiš nikoli. No, tako jaz ne bom nikoli pozabila dneva, ko sem dobila v roke svoj prvi Watermans. 10. septembra letos sem se »končno« srečala s staro prijateljico Noro, s katero nikakor nisva uspeli uskladiti urnika. Srečali sva se ob kavici in tortici, na mizo pa je hitro postavila vrečko. Široko se je nasmejala in rekla: »Nekaj zate.«

Iz radovednosti sem pogledala in v vrečki sta bila šampon in balzam Watermans. » Nora, saj veš kakšne imam lase - tole si mi zdaj prinesla kot naročeno ... « Rekla je samo: »Vem« in se še enkrat na široko nasmejala. »Čisto zate je, sploh se ne rabiva več pogovarjat. Sporoči, kako bo šlo.«

»OK, spet en šampon,« sem si rekla doma. Namreč, z lasmi imam že nekaj let težave. So tanki, prekomerno mi izpadajo in baje imam začetno stopnjo ženske plešavosti. S kolegico v službi se vedno hecava na to temo, ker imava obe tanke lase, ki dva dni še izgledajo normalno, potem so pa mastni in jih je treba zvezati v čop. Da ne govorim kako doma trpi moj sesalec, ko se v krtačo vedno zapletejo šopi izpadlih las … Pred leti sem se celo zdravila s hormonsko terapijo in različnimi pripravki iz lekarne, po nosečnosti pa čisto vse opustila in se nekako sprijaznila z usodo.

Zdaj pa ta Watermans. Gledam jaz njega, gleda on mene. Gledam vanj, nato pa malo mimo njega, se tolažim, da je vredno poskusiti kljub temu, da bom na koncu spet mogoče razočarana. Grem na splet, prebiram vse te sestavine… brez sulfatov in parabenov, vsebuje pa obilico naravnih sestavin za hitrejšo rast las, kot so biotin, kofein, arganovo olje, rožmarin, alantoin, proteini volčjega boba ter vitamini H, B7, B3, B6, C in E . OK, dajmo. Itak mi je zmanjkalo »rednega« šampona.


SPREMEMBA 1: Ou-maj-gad! Kakšna tekstura!

Ok, resno. Imam dolge lase. Sicer jih res ni veliko, ampak nekaj dolžine pa je vseeno. V pest sem stesla za oreh šampona in se čisto raznežila, ko se je ta dotaknil mojih las. Če si že med uporabniki Watermans GrowMe šampona, ti bo takoj jasno, o čem govorim! A ne?

Ta šampon je takooooo svilnat, da kar drsi po laseh. Ugotovila pa sem tudi, da sploh ne rabim več »običajne« količine, ampak mogoče za lešnik veliko kepico. In 1x umivanje je čisto dovolj!


SPREMEMBA 2: Kaj to diši?

Nisem navdušena nad tem, da komurkoli razlagam, da imam težave z lasmi in da uporabljam nek poseben šampon. Ampak nikoli se mi še ni zgodilo, da bi mi kdo rekel »Heeeej, kaj pa tako diši? Maš nov parfum?« To se mi je zgodilo s prijateljico in samo nasmejala sem se, ker nisem želela razlagat, da imam šampon proti izpadanju las. No, zdaj, ko sem čisto navdušena nad njim, pa z veseljem povem, da je »kriv« Watermans!


SPREMEMBA 3: Čist se ti svetijo lasje, kaj maš to gor?

To vprašanje pa me je doletelo šele pred kratkim, po kakšnem mesecu in pol uporabe. Med malico mi je sodelavka rekla, da se kar bleščim na soncu in da imam čisto drugačne lase kot ponavadi. O, ja, vem! Povedala sem ji, da mam nov šampon in balzam in itak so vse hotele izvedeti, kaj je to za en čudež (opomba: ne pozabi: moji lasje so bili prej reeeees slabi).


SPREMEMBA 4: Watermans! A ni to un šampon od Sanje Grohar?

Ok, tukaj sem pa bruhnila v smeh. Ja, res nisem kupila šampona zaradi Sanje Grohar, sem pa takoj vedela, o čem govori. Namreč, Sanja je testirala Watermans izdelke in posnela video o tem, kako hitro ji bodo rasli lasje. Še mene je vrglo na rit – v 3 mesecih so ji zrasli lasje za kar 5 cm!!! Poglej spodnji video in se prepričaj:



Spoznaj tukaj ta čarobni trojček!


In ja! Jaz ju bom še naprej uporabljala. In ne samo to, pred kratkim sem se pridružila ekipi Watermans Slovenija! Zato ti bom redno pisala in delila svoje izkušnje in izkušnje drugih uporabnikov na blogu in na Facebook strani Watermans Slovenija. Pridruži se še ti, da česa ne zamudiš!

Jelena