Mnenja strank

23 mnenj
Eva K.
preverjeno
12. julij 2024
Po vaših izdelkih imam občutno bolj sijoče in zdrave laske. Že po 1 mesecu uporabe so mi lasje očitno zrasli. Kar naenkat jih čutim že na ramenih, kar je bil tudi moj namen-da mi lasje zrastejo. Sigurno bom naročila še en paket.
Dvojček
preverjeno
25. junij 2024
Lasje so mehkejši, močnejši.
Priporočil bi ga vsem. Odlični izdelki.
Alex
preverjeno
07. junij 2024
Odlično
Mimi
preverjeno
17. maj 2024
Super izdelki
Tadeja
preverjeno
03. maj 2024
Super izdelki. Balzam diši fantastično.
Monci
preverjeno
09. april 2024
Izdelki Watermans
Izdelek sem naročila za hčerko, ki je športnica in ima stalno spete lase v čop ali kito. Lasje so ji začeli izpadati in se lomiti. Z izdelki Watermans njeni lasje postajajo močnejši in hitreje rastejo.
Vesna
preverjeno
29. september 2023
Enostavno perfektni
Opazna razlika ze po prvi uporabi...poleg obicajnih balzamov sem pred. Tem potrebovala se nesteto drugih proizvodov za razcesavanje las. Po temu od watermans drugega ne potrebujem vec. Ste pridobili novega kupca! Sem si ze naredila novo zalogo 😁
I_K
preverjeno
11. september 2023
Odlični šamponi, ki delujejo
Zadovoljna uporabnica že kakšno leto, rezultati se res poznajo že po nekaj mesecih uporabe!
Živa Ladič
preverjeno
11. avgust 2023
Resnično odlični izdelki 😁
Tanja
preverjeno
06. julij 2023
top šampon
odlični izdelki, ki ustrezajo mojim lasem
Sara K.O.
preverjeno
21. junij 2023
Po uporabi šampona za uši prekomerno izpadanje
Po uporabi šampona za uši so mi neverjetno prekomerno izpadali lasje kar 3 tedne zaporedoma (ali morda še več). Dala sem si pregledati kri, a je bilo vse OK. Torej, posledica šampona. Z uporabo Watermans produktov (trojčka) se mi je v roku tedna dni ustavilo prekomerno izpadanje in vidno so mi začeli poganjati lasje. Lasje so mehki, voljni, lepši. Pa še lepo diši :) Sem zadovoljna, čeprav bo še nekaj časa trajalo, da se povrne nazaj stanje, kot je bilo. Verjamem, da z Watermans produkti, mi to lahko uspe.
Zelo zadovoljna:)
preverjeno
09. marec 2023
Top
Zelo zadovolna
Emma Skok
preverjeno
11. januar 2023
Super izdelki preverjeno delujejo v enem letu iz ramen zrasl do pou hrbta lasje po njih cudovito disijo😍
Nastja
preverjeno
11. november 2022
Prezadovoljna
Kje naj zacnem? Watermans zacela uporabljati po koroni ko sem izgubila veliko las in lasje se mi nenormalno poslabsali. Prijateljica mi svetovala da uporabim sampon watermans in ze po enem mescu je bil rezultat. Sedaj ga uporqbljam ze leto dni in lasje so neizmerno se izboljsali in vse kar izgubila las in se vec jih pridobila. Sampona ne zamenjam vec res sem prezadovoljna. In ga priporocam
Slika mnenja
Vilma Jodl
preverjeno
19. september 2022
Odlični izdelki, sem zelo zadovoljna ..
vesna
preverjeno
24. avgust 2022
Watermans trojček
Na šampon in balzam nima pripomb, sta odlična, moji lasje so odvisni od teh produktov. Težavo imam z eliksirjem saj mi izredno masti lasišče, mogoče bo po dlje časa trajajoči uporabi bolje.
Špela Jankovič
preverjeno
04. avgust 2022
Super izdelki
Uporabljam ze leta! Vmes naredim malo premora, ampak se nato zmeraj vrnem k Watermans. :)
Ines Clara Baumann
preverjeno
20. julij 2022
Watermans
Po koroni so mi zelo izpadali lasje. Z redno uporabo trojcka Watermans, pa se to stanje ze izboljsuje .
Urška Čampa
preverjeno
19. julij 2022
Watermans produkte uporabljam že kar 3 leta in sem zelo zadovoljna lasje mi manj izpadajo rastejo zelo hitro in bolj gosti so kot sem jih imela preden sem začela uporablajti vaše produkte .
Slika mnenja
MARIJA PENGOV
preverjeno
30. junij 2022
popolni trojček
Po mesecu dni uporabe (najmanj 2x tedensko) ne opazim nobene pozitivne spremembe. Lasje mi predvsem pri umivanju še naprej močno izpadajo, prav tako izpadajo pri česanju. Morda je čas uporabe izdelkov prekratek za podajanje končnih zaključkov. Z uporabo bom nadaljevala in ponovno posredovala svoja zapažanja o stanju lasišča.
ERIKA
preverjeno
14. junij 2022
Šampon in balzam
Po enem mesecu redne uporabe dva krat tedensko se je izpadanje las opazno zmanjšalo, prepolovilo. Najbolj je to opazno pri umivanju las. Upam, da se bo z nadaljnjo uporabo stanje še izboljšalo. Sočasno uživam kolagen, a sem ga že par mesecev pred uporabo Watermans izdelkov, vendat takrat opaznejšega učinka ni bilo. Z uporabo Watermans šampona in balzama pa ja. Naročila sem tudi losijon, ki pa sem ga doslej uporabila le en krat. Skratka, priporočam nakup.
Slika mnenja
OLGA BELEC
preverjeno
09. marec 2022
ODLIČN IZDELKI
Izdelke Watermans uporabljam že skoraj 2 leti in to vse: šampon, balzam, tonik, masko in spray. Lasje so mi izpadali, se redčili, po nekaj mesecih pa so nehali izpadati, se okrepili, hitreje mi rastejo, zato še kar naprej uporabljam vse izdelke, saj sem z njimi zelo zadovoljna. Toplo priporočam.
Ines
preverjeno
05. februar 2018
Zelo zadovoljna!!!
Končno sem se odločila, da z vami delim izkušnjo in s tem mogoče pomagam še komu, ki se sooča z podobnimi problemi. Tri mesece nazaj sem se odločila, da preizkusim, kako delujejo izdelki za lase Watermans. Bila sem obupana, saj so moji lasje bili naelektreni, suhi, izpadali so mi, so se mi cepili, skratka ni da ni... Na kar sem začela malo raziskovati in iskati produkte, ki bi vsaj malo pripomogli k izboljšanju mojih las. Sedaj, ko torej uporabljam izdelke Watermans že tri mesece, vam lahko povem, da so moji lasje nazaj dobili spet svoj lesk, mehkobo, ne izpadajo mi več tako zelo kot so mi in vsa ta sredstva zares pripomorejo k hitrejši rasti las. Izdelke priporočam vsem, ki si želite imeti lepše, bolj zdrave lase! ✨ Izdelke Watermans enostavno obožujem in ne morem več brez njih! ♥️