Uporabi kodo ČRNI PETEK za 20% popusta Kupi zdaj
Uporabi kodo ČRNI PETEK za 20% popusta Kupi zdaj

Bi dala VSE za lepe lase? Si prepričana? … LOL :)Živijo!

Odločila sem se, da s tabo delim svojo sramoto, ki se ji zdaj lahko samo še smejim. Prepričana sem, da bo nasmejala tudi tebe!

Lasje mi izpadajo že od 17. leta in obupano iščem rešitve. Preizkusila sem vse mogoče pripravke, od naravnih mask za lase, B kompleksa, koprivinega šampona, sušenja las brez fenanja … po nasvetu zdravnika pa tudi razne lekarniške pripravke, s katerimi sem morala masirati lasišče, efekt pa so izgubili že mesec ali dva po prenehanju uporabe. Nato so bili zdravniki še bolj zaskrbljeni in so mi predpisali hormonsko terapijo, a pred zanositvijo in po porodu je več nisem smela uporabljati in lase sem izgubljala v šopih, kar mi je resno strlo srce.

Nekega dne sem preprosto obupala in se sprijaznila s tem, da se soočam z obliko ženske plešavosti :(

 

Bi poskusila šampon za konje? PROSIM!?!

Ja, prav si slišala. Beri naprej.

V službi sem jamrala o tankih laseh in sodelavec mi je omenil, da pozna super rešitev. Njegov oče je uporabljal šampon za konje, ki naj bi mu povrnil skoraj vse lase (pred tem naj bi bil skoraj plešast). Najprej sem se eno uro smejala, nato nekaj dni premišljevala, nato kak teden brskala po netu in ugotovila, da je internet poln pozitivnih mnenj o uporabi konjskega šampona za ljudi. Pomagal naj bi pri izpadanju las in celo pospešil obnovo lasnih mešičkov tako, da se lasje dejansko povrnejo nazaj.

Khmmm … Malo morje slik, pozitivnih komentarjev uporabnikov in dokazil o delovanju te nenavadne rešitve so me prepričali, naj sprobam tudi ta »čudež«. Naročila sem eno flašo tega šampona, ki je vseboval »samo naravne sestavine«. Moja griva (pardon, lasje!) naj bi postali sijoči, bolj močni in naj bi nehali izpadati.

 

Uf. Uf. Uf.

To je vse, kar lahko rečem. Kakšna dva meseca sem si umivala lase s tem šamponom in motila me je le ena reč (če se slepim, da me ni motilo dejstvo, da sem si umivala lase s šamponom za konjsko grivo) – smrdela sem po odganjalcu mrčesa! To je namreč ena od sestavin šampona, ki skrbi, da konja ne oblegajo muhe in ostali mrčes. AAAAaaaaaaaaaaaaaa! To je bila po določenem času še ena kaplja čez rob mojega ranjenega ponosa in prenehala sem z uporabo.

Zakaj ti to pišem in ti dovolim, da se smejiš moji neumnosti?

Zato, ker ti želim povedati, da te res razumem. Vem, kako je, ko poskusiš VSE, da ti lasje ne bi prekmalu izpadali. Meni osebno je vseeno za to ali mi bodo lasje rasli hitro ali počasi. Oklepala sem se samo želje, da bi SPLOH rasli in ne bi ostala plešasta. In pripravljena sem bila storiti vse.

Hvala za Watermans.

Ja, vem, da pišem blog za Watermans. Ampak res sem hvaležna, da imam ta šampon in balzam. Počutim se kot človek. In moja krtača ni več polna izpadlih las. Ravno zadnjič sem sušila lase na izletu in prijateljica se je čudila, da v krtači ni ostalo skoraj nič. Samo nasmehnem se lahko. Pa nimam lepih las. So tanki. Ampak ne izpadajo več! Resnično.

In veliko lepše je nekomu z nasmeškom reči »Izvoli, podarim ti preostanek svojega Watermans šampona«, kot »A bi sprobala šampon za konje?«.

 

Če ne poznaš rešitelja mojega ponosa, ju spoznaj še danes:

 

tvoja Jelena


Starejša objava Novejša objava

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri