Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj
Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj

Drugi mesec naokoli☺

Coucou 😉

Že spet je mesec naokoli in dohitela nas je jesen. Čas, ki meni osebno ni nič kaj pri srcu, za nameček pa nam ženskam lasje izpadajo še bolj kot ponavadi. Moj dragi fant je tako veliko svojih oktobrskih dni preživel v kopalnici in odmaševal kanaleto, ki je bila vedno polna mojih las kar je povzročalo neželjene poplave. Seveda je za svojo nesrečo ves čas krivil moje nove Watermans izdelke, oz. če smo bolj natančni, posledico Watermans izdelkov, ki se je pojavila po dveh mesecih uporabe šampona in balzama. Moji lasje so postali gostejši!

Spremembo sem začela opažati nekje na sredini meseca oktobra, se pravi po mesecu in pol uporabe šampona in balzama. Po vsakem pranju je izgledalo, da imam vedno več las! Kot sem že napisala, sem takoj po prvem pranju opazila, da so bili lasje nekako bolj “ubogljivi”. Po navadnem sušenju s krtačo so se postavili na svoje mesto in jih sploh ni bilo potrebno ravnati , s časoma pa so izgledali tudi vedno bolj polni in voluminozni. Tako se mi letošnje jesensko izpadanje las sploh ni poznalo, saj imam ne glede na stanje kanalete vsaj vizualno več las kot kadarkoli prej! Zaradi tega sem res prijetno presenečena in neverjetno srečna!
Če ste prebrali prejšnji blog veste, da sem septembra začela uporabljati tudi Elixir Watermans za hitrejšo rast las. Prva stvar ki se mi je zgodila je bila ta, da so se mi lasje zopet pričeli mastiti. Moram reči, da je sedaj ko ga redno uporabljam stanje že veliko boljše in zaradi preteklih dobrih izkušenj sem prepričana, da se bo stanje, ko se lasišče izdelku popolnoma privadi umirilo. Druga stvar pa je ta, da me je lasišče pričelo srbeti. Ker redno sledim tudi vašim objavam na Facebook strani Watermans Slovenija sem se tega “stranskega učinka”, če mu sploh lahko tako rečem, kar malo razveselila, saj to pomeni, da se lasišče prebuja, saj so pri puncah s tako izkušnjo rezultati vidni še hitreje. Kaj se je zgodilo? Lasišče me je sčasoma nehalo srbeti, lasje pa so mi od prejšnjega merjenja zrasli za kar 2cm!! Kar nisem mogla verjeti Moji lasje so tako trenutno dolgi 47 cm.

Sedaj ko dobivam res konkretne rezultate s strani rasti las in gostote, se pogosto poigravam z mislijo, da bi se postrigla na malo daljši paž in se tako po hitrem postopku znebila svojih utrujenih konic. Trenutno še zbiram pogum ampak nikoli se ne ve...morda pa le.Lep dan vsem skupaj in vam sporočim če sem se res postrigla!xxxNina


Starejša objava Novejša objava

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri