Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj
Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj

Kako pomemben je balzam za lase?

Kako pomemben je balzam za lase?

 

Velikokrat slišimo, da mnoge ženske iz različnih razlogov ne uporabljajo balzama za lase. Nekatere pravijo, da ga ne potrebujejo, ker nimajo barvanih las, druge pravijo, da jim negovanje las z balzamom krade dragoceni čas in spet tretje se bojijo, da jim bo balzam otežil lase.

 

Kakšna je torej vloga balzama za lase?

 

Balzami so namenjeni predvsem lažjemu česanju, hranjenju las, kakor tudi njihovi zaščiti pred različnimi zunanjimi vplivi kot so vreme, krtače, feniranje in tako dalje. Predvsem pa to velja za konice las, ki so nežne, tanke (posebej pri dolgih laseh) in dodatno bolj občutljive. Da bi jih zavarovali poskušajte vsaj od časa do časa uporabljati kakšen balzam za nego vaših las.

Balzam Watermans

 

Ste ena izmed tistih žensk, ki nikdar ne uporabljajo balzama za lase?

 

Takšna pomanjkljiva nega las navadno postane težavna šele nekje po 40.letu, ko se zaradi hormonskega neravnovesja dramatično zmanjša vsebnost vlage na lasišču (in tudi v laseh), zato lasje delujejo pusto, lomljivo in so izredno nagnjeni k cepljenju. Balzami za lase delujejo po principu, da vsak las ovijejo s filmom, ki zgladi lasno površino in las zaščiti, da so lasje takoj videti bolj bleščeči – hkrati pa zagotovijo tudi  lažje česanje in posledično manj lomljenja las. Vaš cilj je, da čim manj obremenjujete lase, ki postajajo bolj nagnjeni k poškodbam.

 

Razlog, zakaj nekatere ženske niso naklonjene uporabi balzama, je nepravilna uporaba le-tega.

 

Tudi na obraz ne bi nanesli celega lončka kreme in enak princip velja tudi za lase. Uporabite lahkotne balzame za lase, ki jih ni treba nanesti po celi dolžini las, ampak odvisno od potreb samo na spodnji del. Watermans ponuja enkraten balzam ConditionMe, ki je lahkoten in se ga za razliko od ostalih lahko nanaša na celotno površino las, brez, da bi jih s tem otežili. Je brez sulfatov in parabenov, ter ponuja dve različni vrsti nege.  Tiste, ki balzama morda ne želite uporabljati vsak dan, se lahko vsake toliko poslužujete globinske nege za katero vam bodo vaši lasje prav gotovo hvaležni.

Balzam ConditionMe


Starejša objava Novejša objava

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri