Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj
Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj

Mastni lasje - vam je znano?

Najprej bi rada vsem skupaj zaželela srečno, uspešno, zdravo in ljubezni polno leto 2019!!!🥂🙏

Upam, da ste med prazniki napolnili baterije in se pripravili na nove podvige v novem letu! Kar ne morem verjeti, kako hitro je minilo! Ne glede na starost, se nam vsako leto kup stvari zgodi prvič! Zame sta bila v lanskem letu zelo veliko prvo odkritje šampon in balzam Watermans. Se sprašujete zakaj?

Lasje so se mi grozno mastili. Že drugi dan po pranju sem si lahko naredila čop ali pa glavo ponovno prala, saj je izgledalo, kot da moji lasje vode niso videli že kak teden. Preizkusila sem prav vse “trike” , ki jih lahko najdeš na internetu... balzam sem dajala le na konice, glave nisem prala prepogosto, nisem uporabljala olj za lase, lase sem krtačila zmerno, uporaba črnega čaja, sode bikarbone in še bi lahko naštevala. Pomagalo mi ni prav nič. Ko sem že skoraj obupala in probleme mastnega lasišča za vedno reševala z uporabo baby pudra, pa sem naletela na izdelke Watermans. Rekla sem si, da izgubiti nimam prav nič, saj slabše res ne more biti in pričela z uporabo.

Kot sem že pisala je bilo stanje na začetku še slabše kot pred uporabo. Po prvem pranju so bili lasje sicer zelo lepi in mehki, zmastili pa so se mi že če si jih samo narobe pogledal. Na srečo me to ni odvrnilo od nadaljne uporabe, saj se je lasišče po nekje dveh-treh tednih začelo privajati novim izdelkom in pokazali so se prvi rezultati. Zgodilo se je nekaj, kar nisem doživela že od srednje šole! Lasje so drugi dan po pranju izgledali popolnoma sveži. Od takrat naprej se stanje samo še izboljšuje in včasih kar malo pozabim, da sem sploh imela te probleme. Sedaj po štirih mesecih uporabe imam sveže lase tudi do tri dni po pranju, kar res nisem mislila, da je sploh mogoče. Nekaj mojih prijateljic, je imelo podobne probleme kot jaz in so si nato zaradi moje dobre izkušnje omislile izdelke Watermans. Kar nekaj me jih je potem po prvem tednu uporabe v paniki klicalo, da se jim lasje sedaj še bolj mastijo in takrat bi jim najrajši kar eno prisolila. To je normalno, naši lasje so živi in rabijo čas, da se privadijo novega proizvoda. Tiste, ki so vztrajale se mi še danes zahvaljujejo, ker sem jih prepričala naj ne obupajo.

Tako, da drage bralke in bralci izdelki Watermans res delujejo, zato vam polagam na srce, da tistih par tednov malo potrpite, ker vas rezultati ne bodo razočarali. Sama sem sedaj že tako pogumna, da balzam po navodilih nanašam tudi na lasišče in ne samo na konice, kar sem imela v navadi. Z nanašanjem balzama ne šparam, čeprav je balzam bolj gost in ga potem res temeljito izperem z veliko količino vode. Moji lasje sedaj izgledajo tudi bolj zdravo. Ljudje me kar naprej hvalijo, kako imam lepe lase in z veseljem jim povem zakaj je tako. Tiste, ki ste prebrale kakšen predhoden blog veste, da sem se pred kratkim postrigla in po pravici vam povem, da že kar pogrešam dolge lase zato bom spet začela uporabljati Tonik GrowMore Elixir za hitrejšo rast las. Trenutno je dolžina mojih las 30,05 cm.

Se javim naslednji mesec, da vam povem koliko so zrasli!

Čudovit januar želim vsem skupaj!

xxxNina❤️


Starejša objava Novejša objava

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri