Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj
Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj

Novoletna pričeska v le petih minutah!

Hojlaaa!!

Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo! Zaradi res dobrih rezultatov z izdelki Watermans, sem se začela poigravati z mislijo, da bi se postrigla na paža. Lasje ob redni uporabi res rastejo tako hitro, da me sploh ni več skrbelo, če mi frizura ne bo všeč...tako ali tako mi bodo hitro zrasli nazaj. In res, enega lepega novembrskega jutra sem se opogumila, se poslovila od svojih dolgih las in odšla do frizerja. Iz salona sem prišla srečna kot nikoli. Moji lasje že dolgo niso izgledali tako zdravi in bili kljub barvanju tako svilnato mehki. Šampon in balzam Watermans, sta za moje lase res naredila čudež, da ne govorim o volumnu. Na začetku mi je iz glave štrlelo na tone malih novih lask, ki pa so sedaj že skoraj dolžine mojega paža. Ko so mi odstrigli že dolga leta barvane konice, ki jim tudi ne vem kakšen čudežni preparat nebi mogel pomagati, so ostali res samo še zdravi, negovani laski. Od sedaj naprej ne uporabljam več nobenih drugih preparatov za lase, kot samo Watermans. Komaj čakam, da mi lasje spet zrastejo! In vem, da bodo tokrat daljši in lepši kot kadarkoli prej. Ampak vse lepo ob svojem času. Ker sem imela le enkrat v življenju krajše lase sem že skoraj pozabila na bonitete, ki jih prinaša krajša frizura. Krajši čas pranja, krajši čas sušenja, porabiš manj produktov za lase, skratka vse je lažje, razen ene stvari...izdelava pričeske.

Bliža se veseli december in z njim tudi veliko zabav na katere bi rada šla s kakšno posebno frizuro. Seveda se ne morem izmišljevati toliko kot prej, ampak sem vseeno našla popolno frizuro za decembrsko zabavo, ki si jo lahko tudi ti narediš kar sama doma!

Pričeska po korakih:

1. Prvi korak, ki bi vam ga priporočila za katerokoli pričesko če imate krajše lase je, da si lase nakodrate (če niso že naravno taki, seveda). Končni izgled bo bolj voluminozen, pričesko pa bo tudi lažje oblikovati. Jaz sem lase skodrala kar z ravnalcem in enako lahko naredite same, če nimate kodralnika.

2. Nato si lase spnemo v navaden čop, ob strani pa na levi in desni strani pustimo srednje debel pramen las.

3. Tretji korak je za kratkolasko kar izziv. Čopek, ki smo ga naredili razdelimo na pol in ga enkrat zavrtimo navznoter. Če ste elastiko spele previsoko in las ne morete zavrteti, jo spustite le malo nižje.

4.Iz pramen, ki smo jih pustili ob strani naredite običajen čopek. Tako kot prej ga zavrtimo in “vstavimo” v spodnji že zavreten čopek.

5. Zadnji korak zahteva malce kretive. Vse lase, ki so vam ostali od prvega in drugega čopka, poljubno spnemo navzgor v figico. Za to uporabimo špangice, ki jih vse najbolj poznamo pod imenom “bobby pins”. In en, dva,tri, je pričeska končana.

Meni se zdi pričeska zelo enostavna in primerna za novoletne in božične zabave. Primerna je za kratkolaske in dolgolaske. Meni osebno so zelo všeč messy bun frizure in je zato nisem spela do popolnosti. Skratka upam, da vam pričeska pride prav. Uživajte v prihajajočih praznikih. Se slišimo naslednji mesec.

xxx Nina


Starejša objava Novejša objava

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri