Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj
Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj

Predstavljamo ti najučinkovitejši način proti izpadanju las in za hitrejšo rast las! 😍

Hejla! 

Danes se ti javljamo s predstavitvijo enega izmed naših izdelkov, saj menimo, da so njegove odlike še premalo poznane 😀 Saj poznaš tisti pregovor: od viška glava ne boli, kajne? 😜⁠

Verjetno si že kdaj slišala o naši tehnologiji GrowMore, ki je zasnovana na podlagi dvoletnih raziskav s področja zdravljenja izgube las in je mešanica najbolj kvalitetnih starodavnih vsebin. 

In kot verjetno že veš, tehnologija GrowMore pripomore k: 

  • Bolj gostemu lasišču 
  • Manjšemu izpadanju las 
  • Stimulaciji ponovne rasti las 
  • Odpravljanju težav z lasiščem 
  • Zaviranju nastanka plešavosti 
  • Negi in krepitvi las 

Ok, znanje smo obnoviliposvetimo se današnji zvezdi, TONIKU GROWMORE 😉⁠

Tonik je močnejši koncentrat tehnologije GrowMore kar ne pomeni nič drugega kot to, da je še učinkovitejši način proti izpadanju las in za optimalno rast las in primeren predvsem za tiste posameznike, ki si lase manj pogosto umivajo, a si želijo vsakodnevne učinke uporabe šampona in balzama (brez skrbi, tonik lahko uporabljaš vzporednovsemi drugimi našimi izdelki).  

Kaj pa uporaba? 

  • tako preprosta, da bolj ne bi mogla biti 😀 
  • tonik se nanaša direktno na lasišče (NE po dolžini las!) in ga ni potrebno izpirati z vodo: s šprico flaške tonika se dotakneš lasišča in začneš nežno masirati lasišče. Pustiš da se posuši in voila -  to je to! :) 
  • tonik je primeren tudi za vsakodnevno uporabo, zato ne bo prav nič narobe, če boš svoje laske razvajala s tem magičnim napojem čisto vsak dan 😍

Kako tonik sploh deluje? 

Tvoji lasje rastejo kot drevo, iz korenin. Da bi drevo raslo, moramo dati "tekočino za rast" na njegove korenine. Podobno je tudi pri laseh - s hranjenjem mirujočih korenin se lahko odpravi večino težav z rastjo las. In naš tonik je prvenstveno namenjen prav temu 😍.

Velja pa si zapomniti še slednje: poleg večje gostoste las, ti bo tonik pomagal tudi izboljšati zdravje lasišča, saj krepi zdrav pretok krvi v lasišču in hrani lasne mesičke. Se strinjaš, da je beseda "magični napoj" kot nalašč zanj? 😊⁠

P.S. - v spodnjem video posnetku ti predstavljamo, kako se tonik uporablja. Če si tudi ti želiš daljših, gostih in zdravih las, nikar ne oklepaj in si svoj magični napoj naroči še danes 😍. Ne pozabi, da imaš s kodo "MOJWATERMANS" na vse izdelke 15% OFF!

 


 


Starejša objava Novejša objava

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri