Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj
Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj

Spet jaz, po enem mesecu! 🙂

Živijo! Spet jaz!

Prvi mesec uporabe šampona in balzama Watermans je za mano. Lahko rečem le, da sem trenutno zelo zadovoljna. Takih rezultatov po enem mesecu iskreno povedano nisem pričakovala! No, pa da ne preskakujem! Začnimo na začetku 🙂

Prvo pranje po katerem so moji lasje izgledali prečudovito, se je kmalu spremenilo v nočno moro! Naslednji dan so bili namreč popolnoma mastni. Bila sem v šoku, ampak sem čez kakšen dan poskusila ponovno in lase zopet oprala po istem postopku.

Lasje so tokrat zdržali dlje časa, kar me je potolažilo. Morda le nisem izgubljen primer, sem razmišljala. Po nekje četrtem ali petem pranju se je lasišče očitno privadilo novim izdelkom in spet sem doživela presenečenje. Mislim, da se mi kaj takega ni zgodilo že od srednje šole dalje! Moji lasje drugi dan po pranju niso bili čisto nič mastni, izgledali so natanko tako kot prvi dan. Mogoče za mnoge od vas to ni nič takega, meni pa je to konkretno olajšalo življenje. Rezultati gredo od takrat naprej, kar se mastenja las tiče, samo navzgor. Lase tako sedaj perem le še trikrat tedensko.

Kar se dolžine tiče so moji lasje trenutno dolgi 45 cm, kar je 1cm več od prejšnjega meseca. Dolžine svojih las nisem nikoli spremljala in tako niti ne vem ali je to veliko ali ne... bo treba počakati še kakšen mesec ali dva, da bo res razviden rezultat. Po pravici povedano bi me verjetno malce skrbelo kaj dajejo v šampon, če bi mi že po prvem mesecu čudežno zrasli za več kot par centimetrov.

Mogoče se bo to slišalo kot neka poceni reklama ampak se zdaj zaradi šampona in balzama Watermans res veselim vsakega pranja glave in rezultata po njem...kar je zame precej nenavadno. Nad rezultati so navdušene tudi vse moje prijateljice (na začetku so me stalno spraševale, če sem bila pri frizerju). In komaj čakam, da vam lahko sporočim kako se obnese Elixir, ki sem si ga sedaj zaradi super rezultatov naročila dodatno.

Se slišimo naslednji mesec! Lep dan želim vsem skupaj*

xxx Nina

Starejša objava Novejša objava

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri