Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj
Komplet šampon in balzam po nižji ceni! Kupi zdaj

Živijo, Nina se spet javlja! :)

Živijooo!

 

Spet jaz po nekaj mesecih. Lansko leto sem se decembra  prvič ostrigla na paža. Frizura mi je bila všeč, vendar sem začela pogrešati nošenje kit, figic in čopov. Poleg Watermans šampona in balzama, sem začela uporabljati tudi GrowMore tonik z željo, da bi do poletja ponovno postala dolgolaska.

Pridno sem uporabljala vse izdelke. Šampon in balzam nekje trikrat na teden in tonik vsak dan zjutraj in zvečer. Lasje so mi že precej zrasli, ko me je moj frizer marca prosil, če me lahko ponovno postriže na seminarju in tako je bila moja frizura, ponovno dolžine paža. Čeprav sem se zadnjič ostrigla marca, sem junija, ko sem šla prvič na morje, lase že lahko imela spete v čop in kite. Sploh ne morem verjeti kako hitro so zrasli, odkar jih negujem s pravimi izdelki. Sedaj so moji lasje že nekaj centimetrov preko ramen in spet uživam v različnih frizurah, predvsem pa zdravih laseh.

Sem pa ugotovila, da nisem edina v najinem gospodinjstvu, ki uživa v umivanju las z Watermans izdelki.

Pred nekaj dnevi, sem se nič hudega sluteča odpravila pod tuš z namenom, da bi si na hitro umila lase, saj sem imela čez dve uri pomemben sestanek na katerem sem želela izgledati sveže in urejeno. Ravno sem z roko segla po šamponu, ko ga na moje začudenje tam ni bilo.  Vsa mokra sem izpod tuša na hitro stekla v sosednjo sobo pogledat, če sem ga morda pozabila v športni torbi. Ko ga tudi tam nisem našla, sem se vrnila pod tuš in si lase umila s fantovim šamponom, ki ga na srečo tisti dan ni vzel s seboj na trening… vsaj tako sem mislila.

Popoldne sem se vrnila domov. In kaj najdem v kopalnici? Moj Watermans šampon! Seveda sem takoj odkorakala do osumljenca št. 01 in edinega sostanovalca, mojega dragega fanta. Priznal je, da že kar nekaj časa uporablja moj šampon, saj si zaradi številnih športnih aktivnosti pogosto umiva lase in je občutek po umivanju z mojim šamponom boljši.

Od takrat naprej me vsakič pred treningom vpraša, če ga lahko vzame s seboj, njegov stari šampon pa sameva na polici.  Za vsak slučaj sem naročila še en šampon, ki je sedaj varno skrit v mojem predalu, za vsak slučaj, če se še kdaj znajdem v takšni krizni situaciji.

NAGRADNA IGRA

Imaš tudi ti kakšno podobno zanimivo prigodo s svojim partnerjem/-ko ali prijateljem/-ico? Svojo zgodbo deli z nami na našem IG profilu, pod fotografijo NAGRADNA IGRA. Lahko objaviš fotografijo, svojo zgodbo napišeš v komentar ali oboje  in se tako poteguješ za brezplačen Watermans duo (šampon in balzam), ki ga bomo podelili kar trem srečnim parom.

Tokrat boste imeli za sodelovanje malce več časa, saj bo nagradna igra trajala do ponedeljka 16. 9. 2019. Komaj čakamo da slišimo vaše zgodbe.


Starejša objava Novejša objava

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri